Gyerek játékgépek

Léghoki, reflex, kosárlabda gép, gyerekmarkoló gép, szimulátorok, találja meg nálunk az önnek megfelelőt.

Szimulátorok

Autós, motoros és lövős szimulátor játékautomaták. Water shooting game / vizi csata

Gokartok és árukiadó autómaták

Elektromos gokartok, darus és golyós árukiadó autómaták széles választéka.

Sport játékgépek

Verseny csocsók, box gépek, darts, ügyességi automaták, színesítse vendéglátó egységét gépeinkkel.

Játékgépek bérbeadása vendéglátóhelyek számára!

Játékgépek bérbeadása vendéglátóhelyek számára!

Egy vendéglátóhely többféle módon is meg tudja fogni a vendégeit, kedvet tud csinálni ahhoz, hogy még több időt töltsenek el az emberek a helyen. Ennek egyik módja a minőségi italok és ételek kínálata, a másik pedig a kellemes szórakozást nyújtó játékgépek üzembe helyezése.


A darts, a csocsó, a különféle zenegépek vagy éppen a boxgép és a léghoki mind olyan játékgépek, amelyeket legalább egyszer mindenki kipróbál. Sokan visszatérő játékosok, rendszeresen játszanak. Egy-egy ilyen játékgép egyszerre jelent kihívást és szórakozást. Barátságos mérkőzésre lehet kihívni a másikat, színesebbé tenni az estét egy-egy meccsel. A játékgépek bérlése nélkül egy vendéglátóhely nem lehet olyan sokoldalú és izgalmas, ezért érdemes befektetni ezekbe.


Ez nem azt jelenti, hogy meg kell vásárolni ezeket, hiszen más lehetőségek is kínálkoznak. Forduljon hozzánk bizalommal és vegye bérbe az általunk kínált játékgépeket! Szélesítse szórakozóhelye szolgáltatásainak kínálatát, és vonzzon be még több vendéget! A játékgép bérlés részleteiről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30-947-0304
Email:
info@eurogame.hu