Légvárak, labirintusok

Beltéri többszintes játéklabirintus:

Mindegyik játéklabirintus teljesen egyedi tervezésű.,így az ára is egyedi. Függ a szintek számától, a beépített játékoktól, a felfújt játékok számától, a park telítettségétől.
Pontos négyzetméter árat a tervezés fázisában adunk. Egy többszintes játéklabirintus összetételében sok változó lehetséges, a beépített anyag mennyisége, minősége, illetve a felépítéséhez szükséges munkaidő.
A játékpark által fogadható játszó gyermekek létszáma nagyban függ a játékpark tervezett méretétől és összetételétől!
Pécsi gyárunkban csak magas minőségű, európai gyártmányú, biztonságos alapanyagokból, biztonságos technológiákkal ellátott játékokat és játékparkokat készítünk.
Felfújt játékokat, csúszdákat, óriás akadálypályákat, mászó falat, trambulin szigeteket stb. egyedi igény szerint, teljesen testre szabva tudunk illeszteni a labirintusba, illetve a szabadidő parkba.

Mobilitás: A kuplungos szerkezetépítésnek köszönhetően a labirintus „Mobilis”, átalakítható, áttelepíthető, bontható. (az igaz hogy ezzel együtt is, a bontás munkaigényes) Sokan a labirintus szerkezeteket a helyszínen hegesztik össze, így nem kell kuplungos kötőelemeket használniuk. Sok piszokkal jár és megfosztja vevőt az olcsó szerviz és a rugalmas későbbi átalakítás lehetőségétől. Ezeknek a praktikus elemeknek a kihagyásával látszólagos árelőnyhöz jut a vevő, de értékben a többszörösét veszíti el.

Felfújt játékok, légvárak, akadálypályák, óriáscsúszdák, szivaccsal töltött játékelemek és berendezési tárgyak, professzionális felfújt és szivaccsal töltött sportszerek, tornaszőnyegek gyártása, stabil-vázas és felfújt szabadidős kültéri és beltéri játékparkok, játszóházak, többszintes játéklabirintusok építése, motor- és autóversenypályák, gyorskorcsolyapályák, felfújt és szivacsos biztonsági palánk elemeinek gyártását vállaljuk.

Egyre többen választanak minket a Kínai import helyett is, mert hasonló árszinten kapják a prémium minőséget Magyar készítőtől, nemzetközi gyártási tapasztalattal, helyi szerviz és Garancia háttérrel.
Világújdonságnak számító aktívan vezérelt fénytechnikával felszerelt játékelemeket, többek között hullámcsúszdát tudunk igény szerint beszerelni a játékparkba.
Felfújt játékokat ugyanazokból a prémium kategóriás alapanyagokból készítjük, 4 soros varrással és magas frekvenciás hegesztéssel. Az ugráló és csúszófelületeken lévő varrt részeket külön lehegesztjük, így az ugráló lábak nem koptatják el a cérnát. A csúszófelületeket az alap játéktól különállóan gyártjuk le, amit külön rögzítünk a felfújt játékon, így itt dupla felület van. Így ha a csúszófelületen valami sérül vagy kivágják, nem kell az egész játékot szétszedni, hanem a csúszófelület külön javítható, cserélhető. Sok ilyen fontos apróság van ami megkülönbözteti a valóban tartós üzemeltetési használatra szánt felfújt játékot a gyorsan romlótól. Kihordási időben óriási különbségek vannak, akár a 1,5 – 10 év között.

Kérjen ajánlatot!

Légvár bérlés: biztos siker a rendezvényen!

Légvár bérlés: biztos siker a rendezvényen!

Aki rendezvényszervezéssel foglalkozik, tisztában van azzal, hogy a legtöbb esemény programjának kialakításakor nagyjából be kell határolnia a vendégek életkorát, hiszen csakis így lehet biztosítani mindenki számára a szórakozást. Ha már megtörtént a korosztály felmérése és nagy valószínűséggel gyerekek is részt vesznek a rendezvényen, ne felejtkezzen el a légvár bérlésről!

A légvár bérléssel Ön is és a kis vendégek csak jól járhatnak, ugyanis ahhoz, hogy színes programot biztosítson a gyerekeknek, nem szükséges komoly kiadásokkal számolni, a kicsik pedig nem tudnak ellenállni a játékoknak, így garantált a százszázalékos kihasználtsága a légváraknak a rendezvényen!

A légvár bérlés során minőségi és biztonságos játékokat kaphat, így semmilyen baleset nem következhet be!

Alapozza meg a rendezvény hangulatát, biztosítsa az önfeledt szórakozást a gyermekeknek is! Ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket, bátran keressen fel minket légvár bérlés kapcsán!

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30-947-0304
Email:
info@eurogame.hu