Légvárak, Labirintus

Felfújt játékok, légvárak, akadálypályák, szivaccsal töltött játékelemek és berendezési tárgyak. Többszintes játéklabirintusok építése, tervezése.

Játszóház referenciák

Cégünk több éves tapasztalattal játszóházak tervezését, építését, kivitelezését és üzemeltetését vállalja. tekintese meg referenciáinkat.

A tökéletes játszóházak ismérvei

A tökéletes játszóházak ismérvei

Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy a játszóházaknak mekkora jelentőségük lehet a gyermekek fejlődése szempontjából. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a játszóház tervezése során bizonyos kritériumokat figyelembe vegyünk.

  • Felületek – Egy játszóház tervezése és kivitelezése során ez az egyik legfontosabb szempont, hiszen olyan alapanyagokkal kell dolgozni és olyan felületeket kell kialakítani, melyek kellő biztonságot kínálnak, ugyanakkor bírják a terhelést is.
  • Színek és formák – Talán első hallásra furcsának tűnhet, de a színeknek is hatalmas szerepe van egy játszóház tervezésében, hiszen a különböző árnyalatok különbözően hatnak a gyermekek tudatára.
  • Kialakítások – Ahhoz, hogy a gyermekek mozgáskoordinációs készségeit megfelelően fejleszthessük, elengedhetetlen, hogy optimális kialakításokat tervezzük a játszóházba.

Természetesen ezeken felül még számos szempontot figyelembe kell venni. Ha Ön is profi, rugalmas és megbízható szakembereket keres játszóház tervezéséhez és építéséhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30-947-0304
Email:
info@eurogame.hu