Légvárak, Labirintus

Felfújt játékok, légvárak, akadálypályák, szivaccsal töltött játékelemek és berendezési tárgyak. Többszintes játéklabirintusok építése, tervezése.

Játszóház referenciák

Cégünk több éves tapasztalattal játszóházak tervezését, építését, kivitelezését és üzemeltetését vállalja. tekintese meg referenciáinkat.

A tökéletes játszóházak ismérvei

A tökéletes játszóházak ismérvei

Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy a játszóházaknak mekkora jelentőségük lehet a gyermekek fejlődése szempontjából. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a játszóház tervezése során bizonyos kritériumokat figyelembe vegyünk.

  • Felületek – Egy játszóház tervezése és kivitelezése során ez az egyik legfontosabb szempont, hiszen olyan alapanyagokkal kell dolgozni és olyan felületeket kell kialakítani, melyek kellő biztonságot kínálnak, ugyanakkor bírják a terhelést is.
  • Színek és formák – Talán első hallásra furcsának tűnhet, de a színeknek is hatalmas szerepe van egy játszóház tervezésében, hiszen a különböző árnyalatok különbözően hatnak a gyermekek tudatára.
  • Kialakítások – Ahhoz, hogy a gyermekek mozgáskoordinációs készségeit megfelelően fejleszthessük, elengedhetetlen, hogy optimális kialakításokat tervezzük a játszóházba.

Természetesen ezeken felül még számos szempontot figyelembe kell venni. Ha Ön is profi, rugalmas és megbízható szakembereket keres játszóház tervezéséhez és építéséhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Profi csapatot keres játszóház tervezéshez? Nem kell tovább kutatnia!

Profi csapatot keres játszóház tervezéshez? Nem kell tovább kutatnia!

A gyerekek egyenesen rajonganak a játszóházakért, ami tapasztalható is, hiszen a helyiségek állandóan telítettek, főleg az őszi-téli időszakban. Ha Ön is szeretne kedvezni a gyerekeknek és a birtokában van kihasználatlan épületrész, ráadásul hosszú távú befektetésre tenne szert, alakítson ki játszóházat, melyhez bátran vegye igénybe játszóház tervezés szolgáltatásunkat!

A játszóház tervezés előtt kollégáink felmérik a helyiség méreteit és kialakítását, majd a papírra vetett tervezetek közül Ön dönti el, hogy melyik valósuljon meg, majd kezdődhet is a helyiség tényleges átalakítása! Természetesen a játszóház tervezés során figyelembe vesszük a biztonsági előírásokat is, így csakis olyan játékok kerülhetnek később a területre, amelyek nem veszélyeztetik a kicsik testi épségét!

Játszóház tervezés szolgáltatásunk magas minőséget képvisel, ami főként kollégáink kiváló szakmai tapasztalatának köszönhető! Tegyen szert hosszú távú befektetésre és szerezzen örömteli órákat a gyerekeknek, terveztessen játszóházat közreműködésünkkel!

Minőségi szórakoztatás a farsangon is? – Béreljen légvárat kínálatunkból!

Minőségi szórakoztatás a farsangon is? – Béreljen légvárat kínálatunkból!

Hamarosan itt a farsangi időszak, amelyet nem csak iskolák, bölcsődék és óvodák falain belül tartanak meg, hanem különböző közösségi házakban is. Mivel a gyerekek nem kedvelik az egyhangú programokat, igazi fejtörést okoz a szervezőknek, hogy mivel tudnának izgalmas és minőségi szórakoztatást biztosítani nekik. Ha Ön is tanácstalan, ne gondolkozzon tovább, hiszen a megoldás itt van Ön előtt! Béreljen légvárat kínálatunkból!

Garantáljuk, hogy a légvár bérléssel önfeledt szórakozást biztosíthat a farsangi ünnepélyen a gyerekek számára, így nem fogja megbánni döntését, ha szolgáltatásunkat választja! Mivel széles játékeszköz választék áll az ügyfeleink rendelkezésére, a légvár bérléssel többféle kialakítású eszközt vehet igénybe, vagy akár egyszerre több játékot is kölcsönözhet kínálatunkból!

A légvár bérléssel csakis előnyökre tehet szert! A szolgáltatás igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Minőségi szórakoztatás a farsangon is? – Béreljen légvárat kínálatunkból!

Biztonságos játékeszközök? Légvár bérlés a válasz!

Legyen szó játszóházról, vagy bármilyen rendezvényről, a szervezők és a tulajdonosok olyan játékeszközöket szeretnének biztosítani a gyerekeknek, amelyekkel az önfeledt és veszélytelen szórakozási lehetőség garantált. Ha még nem találta meg ehhez a megfelelő játékeszközöket, döntsön a légvár bérlés mellett!

Légvár bérlési szolgáltatásunkkal olyan játékeszközöket biztosíthat a gyerekek számára, amelyek minőségi szórakoztatást nyújtanak. Emellett semmilyen balesetveszélyes helyzetnek nem teheti ki a kicsiket, ugyanis az általunk biztosított légvárak megfelelő minősítéssel rendelkeznek, ráadásul éves bevizsgálásokon esnek át. A légvár bérléssel nem csak biztonságos, minőségi játékeszközöket biztosíthat a gyerekek számára, hanem Ön is előnyös helyzetbe kerülhet, hiszen igencsak kedvező áron veheti igénybe a szolgáltatást, így a kölcsönzési díj rövid időn belül megtérülhet!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és béreljen légvárat választékunkból!

Játszóház építés hotelek számára

Játszóház építés hotelek számára Egy hotel, ami gyerekbarátnak mondja magát, manapság nem engedheti meg magának, hogy játszóház nélkül működjön. Sok család utazik nem csak nyáron, de évközben is üdülni, akik szeretnének igényes, színvonalas szálláson pihenni, ezért hoteleket, szállodákat részesítenek előnyben.

A több csillagos kényelem, figyelmesség és vendégszeretet mellé azonban további extrákkal is kedvezhetnek nekik, ha a gyerekekre is gondolnak. Természetesen a legtöbb helyen gyerekmedence, játszótér, rajzsarok is van, de játszóház már nem mindenhol!

Keressen minket bizalommal, és bízza ránk a játszóház építését! Megtervezzük és megépítjük a játszóházat a számára kijelölt helyre! Méretben, elhelyezkedésben, felszereltségében is olyan játszóházat tervezünk, ami a hotel egyedi igényeihez van szabva, ugyanakkor garantáltan elnyeri majd a gyerekek tetszését is. Amíg a szülők pihennek, addig a gyerekek szórakozhatnak a mászókák, ugráló szobák és egyéb játékok között.

Lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen árajánlatot játszóház építésre!

Játszóház építés nyári táborok számára!

Játszóház építés nyári táborok számára! A nyári táborok nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy a szülők nyaralni, barátkozni küldjék a gyerekeket, nekik pedig arra, hogy a szülők nélkül élvezzék a szünidőt. Ma már sokféle nyári táborból válogathatnak, akik aktív szünidei tevékenységet keresnek gyerekeiknek.

A táborokban a játék jelenti a fő programot, amit a szabadban, szép időben lehet csinálni. Ám óhatatlan, hogy néha esővel, viharral, gyászos idővel kell számolni nyáron is. A legtöbb táborvezetőnek ilyenkor jut eszébe, hogy mennyire jó lett volna játszóházat építtetni.

Keresse fel cégünket bizalommal és csatlakozzon megannyi elégedett ügyfelünkhöz! Rendeljen játszóház építést, és készüljön fel a rossz időre is! Amíg arra várnak, hogy kint újra kitisztuljon az ég, addig sem kell a tábor falait nézni; egy játszóház az egész gyereksereget leköti órákon át. Miközben játszanak, jól érzik magukat, és még mozognak is, így az idő észrevétlenül elszáll.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent a játszóház építés részleteiről!

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30-947-0304
Email:
info@eurogame.hu