Játszóház, szállodák kérjen ajánlatot

Remek szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak.

Fontosnak tartjuk, hogy egy játszóház/ hotel kiegészítő szolgáltatásokat tudjon nyújtani a család minden tagjának. Fontos, hogy a gyermek önfeledten, vidáman kikapcsolódjon,de addig a felnőtt se unatkozzon. Magyarországon elsőként kínálunk színvonalas gyerek és felnőtt játékokat játszóházak és wellness szállodák részére.

Remek szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak.

Játékaink interaktívak és fejlesztik a gyerekek reflex és koordinációs képességeit.

Gépeinket közös üzemeltetéssel bérbe adjuk, de lehetőséget biztosítunk a megvásárlásukra is.

Ennek a feltételeiről, a gépek árairól, készletünkről érdeklődjön munkatársunknál a 0630/9470304 te. Számon. Vagy az info@gamesystem.hu e-mail címen.

Kérjen ajánlatot!

Ugrálóvár bérlés: Kedvezzen a gyerekeknek is!

Rendezvényt szervez, amin gyerekek is részt vesznek? Gyerekzsúr, nagyszabású születésnap, családi nap vagy éppen az esedékes gyereknap az aktuális alkalom, aminek az a célja, hogy elkápráztassa legkisebb vendégeit?

Egy valamivel biztosan nem foghat mellé, ez pedig nem más, mint az ugrálóvár! Egy gyerekeknek szóló rendezvényen mindig vannak olyan klasszikus programok, aminek egyetlen gyerkőc sem tud ellenállni. Mint amilyen a pónilovaglás, az arcfestés, a kézműves foglalkozások, na és persze természetesen az ugrálóvár is.

Forduljon hozzánk bizalommal és béreljen ugrálóvárat minden olyan eseményre, ahol a gyerekek lesznek többen, de legalábbis nem csak a felnőtteké a terep.

Hiszen a kicsik jellemzően sosem tudnak megülni egy helyben, mindig izegnek, mozognak, rohangálnak, muszáj mindig valamit játszaniuk. Ezeknek az energiáknak a lekötésére tökéletes lehetőség az ugrálóvár. Az ugrálóvár megunhatatlan, izgalmas és szórakoztató gyerekprogram. Ne hagyja ki a tervezésből!