Ajánlatkérés, visszahívás

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot, vagy adja meg telefonszámát és visszahívjuk.

Vendéglátóknak

Azonnal reagálunk a piaci változásokra és komplex szolgáltatást nyújtunk partnereink részére.

Játszóház, szállodák

Cégünk több éves tapasztalattal játszóházak tervezését, építését, kivitelezését és üzemeltetését vállalja.

Alkalmi bérbeadás

Vállaljuk céges partikra, szállodai és esküvői rendezvényekre gépeink alkalmi bérbeadását.

Szeretné bővíteni játszóháza szolgáltatásait? – Éljen a játékgép bérlés lehetőségével!

Szeretné bővíteni játszóháza szolgáltatásait? – Éljen a játékgép bérlés lehetőségével!

A játszóházak népszerűsége sokszínűségüknek és interaktivitásuknak köszönhető, ezért olyan játékok, eszközök beszerzésére kell törekednie, amelyek mindezt folyamatosan biztosítják. Ha szeretné különleges berendezésekkel bővíteni játszóháza szórakozási lehetőségeit, béreljen játékgépeket!


A játékgépek nemcsak a gyerekek kikapcsolódását biztosítják, hanem a felnőttekét is, így ameddig ők a kicsikre várnak a játszóházban, lehetőségük van kipróbálni a játékgépeket, és ehhez még csak meg sem kell vásárolni a berendezéseket! A játékgép bérlés előnyös döntés, ugyanis a karbantartással, és egyéb fenntartási költségekkel a játszóház tulajdonosoknak nem kell számolniuk, mert azt a bérleti díj tartalmazza, így a bérbeadó cég gondoskodik a gépek javításáról, emellett, ha egy játékgéppel nem vagyunk elégedettek, a bérleti idő lejártával a korábbi helyett egy másik berendezést igényelhetünk.


Ha szeretne jelentős összegeket megspórolni, de fontosnak tartja játszóházának folyamatos fejlesztését, béreljen játékgépeket, és biztosítsa az igényes szórakozást vendégei számára!

Többnapos rendezvényének programjait szeretné bővíteni? Béreljen játékgépet!

Többnapos rendezvényének programjait szeretné bővíteni? Béreljen játékgépet!

A különböző rendezvények, események mindig önfeledt szórakozást kínálnak a vendégeknek, amelyet változatos programokkal, foglalkozásokkal lehet megalapozni. Ha egyedi programlehetőséggel szeretné meglepni látogatóit, béreljen játékgépet!


A játékgépek igazi szórakozási lehetőséget kínálnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ugyanis akár korosztályokhoz igazodva, több típusú játékgépet is bérelhet, így senki sem fog unatkozni!


A játékgépek bérlésével nemcsak a sokszínű programokat biztosíthatja vendégei számára, hanem megkönnyítheti saját helyzetét is, hiszen a bérlésen kívül mással nem kell foglalkoznia az ügyintézés során, ugyanis a karbantartásért és javításért mi felelünk!


A játékgépek bérlése önmagukban is változatosságot biztosítanak, ugyanis, ha bizonyos játékgépek nem voltak népszerűek a vendégek körében, a következő rendezvény alkalmával lehetősége van arra, hogy más berendezést béreljen ki!


Színesítse rendezvényét, béreljen játékgépet!

Játékgép bérbeadás: ezért nézzen körül nálunk!

TJátékgép bérbeadás: ezért nézzen körül nálunk!

A játékgépek hasznos berendezéseivé tudnak válni egy vendéglátóegységnek vagy egyéb szórakoztatásra hivatott létesítménynek, hiszen például csocsózni a legtöbben szeretnek. A klasszikus csapatjátékok közé tartozik még a darts is, esetleg a nyerőgépeknek is meglehet a helyük, a megfelelő helyen. A zenegépekről se feledkezzünk meg, hiszen zene nélkül egyik helynek sincs meg az igazi hangulata!


Hosszú távra tervez, szeretne végre olyan játékgépeket kölcsönözni és a vendégei rendelkezésére bocsájtani, amiket nem kell havonta újra cserélni? Keressen minket bizalommal játékgép bérbeadás kapcsán, és biztosítsa vendégeinek az állandóságot! Ismerje meg berendezéseinket és a játékgép bérbeadás kedvező feltételeit, hogy hosszú távra, egyszerűen oldhassa meg a színvonalas szórakoztatást!


Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és mindent megtudhat játékgépeinkről, azok funkcióiról és méreteiről, hogy a legjobb döntést hozhassa meg! Válassza az Önnek legelőnyösebb megoldást, ismerje meg a játékgép bérbeadás lehetőségeit!


Játékgép bérbeadás: alkalmi kölcsönzés eseményekre!

Játékgép bérbeadás: alkalmi kölcsönzés eseményekre!

Játszani mindenki szeret. Sokan egy vendéglátóhelyen is szívesen hódolnak ennek a szenvedélyüknek, és rendszeresen játszanak játékgépekkel. Azonban tévedés azt hinni, hogy a játékgépekben csak ennyi lehetőség rejlik, mert a szórakozóhelyeken kívül is nagyszerűen megállják a helyüket! Miért ne lehetne játékgépet bérelni különféle eseményekre is, és szórakoztatni vele az ott egybegyűlt vendégeket?


Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a játékgép bérlést! Mit szólna például, ha egy esküvőn a násznépet nemcsak a zenekar, vagy a dj szórakoztatná, de zenegépről kérhetnének számot, vagy a vacsorát csocsózással vezetnék le? A csapatépítő tréningek, vagy a céges rendezvények alkalmával egy izgalmas, közös játék, egy kis versengés mindenkit közelebb hoz. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget és béreljen játékgépeket eseményekre, rendezvényekre, alkalmi összejövetelekre! Szórakoztassa vendégeit egy kicsit rendhagyó módon!


Megadott elérhetőségeinken tájékozódhat árainkról és játékgépeink bérlésének feltételeiről!


Emelje a karácsonyi rendezvények hangulatát ugrálóvár bérléssel!

Emelje a karácsonyi rendezvények hangulatát ugrálóvár bérléssel!

Hamarosan itt a karácsony, szaporodnak az ünnepségek, rendezvények. A nyilvános karácsonyváró események mindig népszerűek a családok körében is, hiszen a legjobban mégiscsak a gyerekek várják december 24-ét. Ezért aki karácsonyi rendezvény szervezése mellett dönt, gondoskodnia kell a legkisebbek megfelelő szórakoztatásáról is, melyre tökéletes megoldást kínál az ugrálóvár bérlés!


A légvárakat általában minden gyermek szereti, hiszen kiváló szórakozást nyújt számukra, mindemellett biztonságos és fejlesztő hatása is van. Az ugrálóvárban nem csak az állóképesség erősödik, hanem javul az egyensúlyérzék is.


Cégünk többféle légvárral áll az érdeklődők rendelkezésére, mindenféle környezetbe megtalálja nálunk az ideális méretet és típust, így az ugrálóvár bérlés lehetőségével élve kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt örömet okozhat.


Forduljon hozzánk bizalommal, és karácsonyi rendezvény szervezése során is döntsön az ugrálóvár bérlés mellett! Részletes tájékoztatásért keresse bátran munkatársainkat!

Ugrálóvár bérléssel a kicsik egészségéért!

Ugrálóvár bérléssel a kicsik egészségéért!

Azt mindenki tudja, hogy a gyerekek imádják a légvárakat, azonban azt már kevesebben, hogy ennek mennyi pozitív hatása van a csemetékre. Ezért sem érdemes megfeledkezni családi rendezvények alkalmával az ugrálóvár bérlésről!


Az ugrálóvár kiválóan fejleszti az egész testet, segíti a keringést, és egyúttal növeli a tüdő kapacitását. Amikor a gyerekek légvárban ugrálnak, azzal védik az ízületeiket, rendszeres használattal pedig optimális szinten tartják vérnyomásukat. Erősödik a szív és felgyorsul az anyagcsere. Ugrálóvár bérlésével ugyanakkor biztosítjuk a kicsik egyensúlyának fejlődését, az érrendszer megfelelő működését, fejlesztjük a koordinációt, és növeljük a szellemi teljesítményt is.


Ugrálóvár bérlésével ugyanakkor a szülőknek is kedvezünk, hiszen ha napközben csemeték elfáradnak, nagyon jól fognak aludni, és ezáltal mindenki kipihenheti magát.


Szeretne ugrálóvárat bérelni? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére!

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30-947-0304
Email:
info@eurogame.hu